Kim Khloe i Kourtney kreirale novu zajedničku liniju parfema

KKW Fragrance Diamonds Collection.

Nakon lansiranja prvog parfema sa mlađom sestrom Kylie, Kim Kardashian je odlučila da svom brendu doda ne samo jednu – već tri novih mirisnih kombinacija sa sestrama Khloe i Kourtney, koje čine novu liniju. Nazvana KKW Fragrance Diamonds Collection by Kourtney x Kim x Khloé, kolekcija je upakovana u tri bočice dijamantskog oblika pod nazivima „Yellow“, „Diamond“ i „Pink“.

„Yellow“ je Kourtneyin parfem i opisan je kao osvežavajuća orijentalno-začinska kombinacija. Otvara se notama zlatne ribizle koje dovode do srca od žutog jasmina, žute magnolije i žutog irisa, a zatim do baze od belog pačulija, nežnog mošusa i vanile.

„Diamond“ Kim je opisan kao beli cvetni buket u kome se u gornjim notama nalaze lišće tropskog cveća, ušećereni đumbir i divlji marokanski pelin; u srcu ulje ilang-ilanga, absolut orpur narandžastog cveća, egzotični arapski jasmin; u bazi kokosov mlečni krem, beli mošus, solarno belo cveće.

„Pink“ Khloe je opisan kao transparentni cvetni buket u čijoj se kompozicji nalaze nota jutarnje rose, italijanski bergamot i ljubičica u vrhu, roze tuberoza, jasmin i slatko lila cveće u srcu i mošus, bela mahovina i nota vlažnog drveta u bazi.

Parfemi će u prodaji biti od 8. novembra po ceni od 40 dolara.

V.R.

foto: Instagram/@kkwfragrance

Pročitajte još

Pročitaj još