Nova kolekcija parfema - Chopard Collection

Chopard Collection parfemi su inspirisani Filmskom festivalu u Kanu.

Juvelirska kuća Chopard je zvanični partner Filmskog festivala u Kanu i jedan od glavnih njegovih sponzora. Bliska saradnja između ovog velikog događaja i najčuvenije kuće nakita traje oko 20 godina, a malo ljudi zna da je sve počelo redizajniranjem Zlatne Palme (Palme d’Or) od strane majstora Chopard kuće.

Nova kolekcija se sastoji iz četiri nova parfema, mirisnih nota koje dolaze iz različitih delova sveta. Kreirani su kako bi proslavili glamur i duh festivala, ali i kao novi proizvod koji će inspirisati poštovaoce i zaljubljenike u rad Chopard kuće. Nazivi parfema inspirisani su glavnim sastojcima i delovima sveta iz kojih isti dolaze. Cela kolekcija dolazi u elegantnoj, safirnoj plavoj bočici sa pravim i jednostavnim linijama, finiširanim zlatnim poklopcem koji je dekorisan palminim listovima.

“Vanille de Madagascar”

Ovaj parfem podseća na zanosne note čokolade, karamele i burbona koje sve zajedno čine zavodljivu parfemsku notu. Parfem se otvara notama mača čaja, cveta pomorandže i bergamota koji se uvijaju u srce od vanile sa Madagaskara i karamele. Bazu čine kedrovina i vetiver sa Haitija.

“Magnolia au vetiver du Haiti”

Drugi parfem čine neodoljive note cveta magnolije i vetivera sa Haitija. U kompoziciji se nalaze cvetovi ljubičice i roze biber na početku, zatim magnolija i vetiver u srcu i kremasta baza od belog drveta i sandalovine.

“Neroli a la cardamome du Guatemala”

“Neroli a la cardamome du Guatemala” parfem je poseban i najrazličitiji od ostalih jer ga čine osvežavajuće citrusne i začinske note. Sunčana i slatka mandarina je pomešana sa absolutom nerolije, koje ističu aboslut pomorandže u srcu. Kardamom iz Gvatemale dodaje poseban dodir kompoziciji sa slatkim, začinskim i drvenastim notama. Dodatak mošusne arome ambrete, čini parfem nežnim i toplim.

“Vetiver d'Haiti au the vert”

Parfem je kreiran od najčistijeg vetivera, čiji je miris istaknut aromatičnim notama toplog zelenog čaja. Note koje otvaraju parfem su zeleni čaj, amber, srce je sačinjeno od vetivera sa Haitija i kedrovine, dok se u bazi nalaze drvenaste i note mošusa.

Svaki parfem je dostupan u bočici od 100ml sa cenom od oko 233 dolara po parfemu. Jedva čekamo da stigne i kod nas...

Foto: Sandra Raičević-Petrović, Chopard

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još