Yves Saint Laurent Beauty predstavlja novu bočicu Black Opium Illusion parfema

Za jesenju sezonu, šljokice, štras i drugi sjajni detalji će se naći na većini odevnih komada, ali i na make up stolovima. Sa zimskim tendovima na umu, Yves Saint Laurent je predstavio Black Opium Illusion, parfem u novoj bočici koji će se naći u prodaji od 21. avgusta.

Kreativni direktor modne kuće, Anthony Vaccarello, privukao je pažnju kolekcijom za jesenju sezonu u kojoj je uspeo na savršen način da iskombinuje kožu sa štrasom. Novi trend se zato usko povezuje sa predstavljanjem nove bočice parfema koji je upravo u tom stilu. Nova, sjajna bočica Black Opium Illusuion parfema je dekorisana crnom trakom od štrasa koja kreira grafički kontrast sa kristalno pink tonovima same bočice. Ukratko, parfem ima šik i “cheeky” izgled koji obećava ludu noć koja je pred vama.

Sam miris parfema je otao nepromenjen: otvara se notama slatke crne kafe, pomešane sa mirisom belog mošusa. Srce čine note belog i pomorandžinog cveta, koji se sudaraju sa bazom od kedra i pačulija. Lice kampanje je i dalje Edie Campbell.

Foto: YSL

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još