Za sjaj koji će trajati cele sezone: praznična manikir inspiracija

Napokon možete ukrasiti nokte, a da ne izgledaju previše kičasto, jer nam još malo dolazi praznična sezona. Dodavanjem šljokica ćete upotpuniti i dodati glamuroznu notu celokupnom izgledu.

Morate priznati da stavljanje šljokica, kada je u pitanju šminkanje, može biti komplikovano iako izgleda zaista prelepo. Zato ove godine preporučujemo da umesto dodatnih šljokica na očima, usnama ili obrazima, upotrebite sjajni manikir za dobijanje ekstravagantnog izgleda. Ukrašavanje noktiju sa sjajnim česticama ili lakovima može biti vrlo zabavno, naročito zbog činjenice da postoji veliki broj opcija.

Možete se odlučiti za french manikir sa šljokicama, iscrtanim šarama, šljokicama preko vaše omiljene boje ili nanošenje sjaja na ‘prazan’ nokat. Za jači efekat možete izabrati dve upadljive boje ili kolor-blok efekat, a isto tako će odlično izgledati i nokti u boji vaše odevne kombinacije. Pored klasičnih šljokica možete koristiti i cirkone i 3D elemente koji će dodatno istaći vaš manikir i učiniti ga upadljivijim.

Izabrali smo za vas nekoliko najlepših opcija koje vas mogu inspirisati. Uživajte!

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još