Za trendi letnji manikir: najlepše boje prema savetu poznatih manikirki

Kojom nijansom ćete ukrasiti vaše nokte ovog leta?

Kada su u pitanju beauty trendovi, većina njih se fokusira na šminku i kozmetiku, dok se manikir stavlja u drugi plan. Manikir kao deo izgleda je vrlo bitan za svaku damu i zato je važno upoznati se sa najvećim trendovima kada je u pitanju dekoracija noktiju. Odgovarajuća boja može instant popraviti vaše raspoloženje i finiširati na suptilan način celokupnu stajling kombinaciju.

Za ovogodišnje leto, kozmetički brendovi su predstavili mnogštvo kolekcija lakova za nokte koje se mogu pohvaliti bogatim asortimanom različitih nijansi i finiša, od sedefastih i sa šljokicama, do neon i mat varijanti. U toploj sezoni će svaka dama moći da pronađe nešto za sebe, nezavisno od stila i ličnog ukusa. Na listi možete pronaći nude roze nijansu „Ballerina“, Chanel kuće, koja će biti savršena svima sa minimalističkim ukusom, dok sa se sa druge strane nalazi i vibrantna Dior plava boja za svakodnevni upadljivi look. Za večernji glamur će vam se sigurno dopasti YSL „Cladenstine Silver“ lak, metalik boja koja neće ostati neprimećena.

Ovo su samo neki od predloga, a u galeriji saznajte koje su još nijanse zauzele mesto na listi najlepših lakova za leto 2018.

V.R.

naslovna: hypebae

Pročitajte još

Pročitaj još