Dijamanti su večni

Žene su fascinirane dijamantima od kad je sveta i veka, i ta fascinacija nikada neće izbledeti…

To je jedan od razloga zašto svaka žena, bez obzira kojoj klasi pripada, želi da poseduje makar jedan dijamant. Muškarci svojim šarmom mogu žene “oboriti s nogu”, ali su dijamanti ti koji ih ostavljaju bez daha.

Vekovima su dijamanti smatrani veoma posebnim…

Dragulji koji su ukrašavali krune kraljeva i kraljica, bili su simbol moći, prosperiteta i visokog društvenog položaja. Verovalo se da poseduju magične moći. Danas ih međutim, uglavnom povezuju s ljubavlju, poverenjem i romantikom.

Verovatno da je već pri samoj pomisli na dijamante svima nama u kolektivnoj svesti usađena scena u kojoj jedna slavna glumica u filmu Gentlemen Prefer Blondes, peva “Diamonds are a Girl’s Best Friend.”

Zašto su dijamanti već vekovima najbolji prijatelji?

Kada žena nosi dijamant, ona zapravo nosi vezu sa drevnom istorijom, jer dug je put od pronađenog dijamanta u rudniku, pa do njegovog vrhunskog sjaja u nekom prstenu ili ručnom satu.

Više od svega, taj dijamant na njenom prstu, na vratu ili zglobu ruke je znak da je voljena, negovana, i dugo nakon što neka fatalna žena ode, dijamant koji je jednom nosila, zauvek ostaje da živi. Tako je dijamant i simbolika večnog života i besmrtnosti.

One dame koje nemaju ni jedan, neprestano žude za ovim draguljem, dok žene koje poseduju dijamantski nakit, smišljaju neprekidno kako da svoju kolekciju uvećaju - jer nikad nije dosta!

I stvarno, nema ničeg tako očaravajućeg od žene koja nosi krhki, ali blistav dijamant na prstu, oko vrata ili sat optočen zaslepljujućim sjajem ovog dragog kamenja. Polirani dijamant pokazuje jedinstvenu igru svetlosti, boja, sjaja, i svetlucanja što nijedan drugi kamen ne može.

Njihova blistavost ne stari, niti umire!

I dok trendovi dolaze i prolaze, sjaj dijamanta je nešto što će zauvek biti u modi. Dijamantski nakit sa sobom nosi i obećanje da će postati porodično nasleđe. Značaj ljubavi koju dijamanti predstavljaju i činjenica da su u dodiru sa našom kožom, znači da dijamanti prožimaju naša sećanja i predstavljaju fizičku vezu između generacija. Dijamantski nakit povezuje vašu porodičnu ljubavnu priču sa onom prethodnom, kao i onom koja će tek doći...

I zato „Zasijaj blistavo poput dijamanta“, ali ne bilo kog dijamanta. TAG Heuer sledi svako pravilo postavljeno procesom Kimberley, u strogom skladu sa najvišim profesionalnim standardima. Ta posvećenost i pažnja za najsitnije detalje čini i sam TAG Heuer posebnim blagom, kada je reč o ispitivanju i postavljanju kamena. Svi modeli nakita podvrgavaju se rigoroznim testiranjima poput uranjanja u sapunsku vodu i izlaganja ultrazvučnim talasima.

Upravo retkost dijamanta i njegova kombinacija 4C, čine sve dijamante jedinstvenim. Poklanjanje dijamanta voljenoj osobi može značiti da takvim poklonom govorite koliko je njegova ili njena lepota jedinstvena i retka upravo poput dijamanta.

Naravno, dijamantski nakit poput TAG Heuer sata, možete pokloniti u izuzetnim prilikama poput proslave dijamantske godišnjice braka vaših roditelja - kada je sat direktna simbolika vremena koje je par proveo zajedno, in a taj način dijamant postaje simbol čvrste i sjajne veze.

Ovako vredan dijamantski nakit odražava radost i važnost neke proslave, pa sat ukrašen  dragocenim kamenjem jeste dobra ideja za poklon kada je u porodici rođeno dete ili kada neko od vaše dece upravo diplomira.

Uostalom, kada zaboravite na važan datum kakav je vaša godišnjica braka, samo vam dijamant može kupiti oproštaj, zar ne?

Naravno i sami sebe možete častiti nekim prelepim primerkom sata, nakon što ste unapređeni, pa jednostavno poželite atraktivan i vredan komad nakita za sva vremena.

Bilo da kupujete dijamantski nakit za sebe ili druge, znajte da je dijamant izraz blistave, autentične, ličnosti pojedinca. Dijamant takođe odražava pouzdanost, unutrašnju snagu, vatru i sjaj, a savršen je poklon za jake i stabilne osobe.

U susret novogodišnjim praznicima, na vreme se treba opredeliti za savršen poklon za vašu damu. Zato, ako ste u dilemi, nećete pogrešiti sa ženstvenim TAG Heuer satom.

Ukoliko vašoj voljenoj osobi želite da pokažete koliko vam je stalo i da je vaša veza neprolazna, sat sa dijamantima će biti pravi simbol večne ljubavi…

Pročitajte još

Pročitaj još