Dekorišite dom luksuznim gnezdom

Naravno, nije reč o običnom gnezdu, već detalju koji je kreirala čuvena juvelirska kuća Tiffany & Co.

Već smo vam predstavili kolekciju “svakodnevnih predmeta” Tiffany & Co., a po sve sudeći, brend ima potpuno drugačiju viziju kada je u pitanju njihova upotreba. Nova kolekcija se sastoji iz slamčica, posebne čaše za kafu, kašike za sladoled i “papirne” čašu. Svaki predmet je delikatan i napravljen od čistog srebra, u duhu Tiffany & Co. kuće.

Ipak, jedan predmet se posebno istakao, a u pitanju je dekoracija za dom. Ako ste oduvek želeli da imate nesvakidašnju dekoraciju i nešto posebno u vašem domu što niko nema, onda će vam ovaj predmet dobro doći. U pitanju je posebno napravljeno ptičje gnezdo. Ono je kreirano od srebrnih žica koje su ispreplitane tako da formiraju izgled pravog gnezda. Sa njim dolaze tri Tiffany plava jajeta od porcelana koja dodatno ulepšavaju ovu neobičnu kreaciju.

Limitirano izdanje gnezda je inspirisano reklamom brenda iz 1969. godine. Kako je kreirano u samo pet primeraka, cena je vrlo visoka i iznosi 10 hiljada dolara. Još jedan predmet koji nas je iznenadio jeste klupko koje brend prodaje za 9 hiljada dolara.

foto: Tiffany & Co.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još