Eva Longoria prodaje luksuzni dom na Hollywood Hillsu

Zvezda je odlučila da proda velelepnu vilu po ceni od 3.795 miliona, što je za 500 hiljada dolara manje nego njena prvobitna cena.

Vila koja zauzima preko 800 kvadratnih metara, nalazi se u Hollywood Dell kraju i ima šest spavaćih soba, od kojih je pet za goste, sa posebnim kupatilima. Glavna spavaća soba ima kamin i dva prostrana garderobera koji su povezani sa kupatilom koj ima kamin na gas, luksuzni đakuzi i tuš na paru.

U prizemlju, kombinacija dnevne i trpezarijske sobe ima još dva kamina i izlaz na veliki balkon. Takođe se vila može pohvaliti velikom i potpuno opremljenom kuhinjom, prostorijom za treniranje, kancelarijom i podrumom vina. Iza guste žive ograde koja uokviruje imanje i skriva ga od radoznalih pogleda, nalaze se bazen, spa, garaža iz koje se može ući direktno u kuću za dodatnu privatnost, terasa sa spoljnom kuhinjom i delom za roštilj. Ono što je najlepše kod ove vile, jeste pogled na planine koji očarava gde god da se nalazite na imanju. Zamislite to uživanje dok se odmarate u bazenu, uz čašu dobrog koktela...

Eva je žena koja zna da uživa – u galeriji pogledajte kako izgleda dom koji prodaje.

V.R.

foto: housebeautiful

Pročitajte još

Pročitaj još