Kome pripada najskuplji penthaus u Los Anđelesu?

Sigurno vam nije ni na kraj pameti.

Nedavno je na prodaju stavljena nekretnina koja važi za najskuplji penthaus u čitavom Los Anđelesu, a koji pripada jednom poznatom glumcu. Ukoliko do sada niste mogli ni da pretpostavite, u pitanju je Matthew Perry, poznatiji kao Chandler iz serije “Friends”. Za svoj skoro renovirani “dom na nebu”, Matthew traži 32 miliona dolara.

Apartman se nalazi u “Century City” kuli poznatoj po velikom broju zvezda koje u njoj žive i zauzima oko 870 kvadratnih metara. U tu kvadraturu staju četiri spavaće sobe, kućni bioskop i četiri luksuzne terase. Glumac je nekretninu kupio 2017. godine za 20 miliona dolara, a za te dve godine je u njega ulagao i menjao mu izgled kako bi dostigao cenu koju danas ima. Za dizajn enterijera je bio zadužen Scott Joyce koji je otkrio da je nekada dom imao sterilan vibe, koji je danas pretvoren u udoban i topao dom sa mekanim nameštajem i tepisima, posebnim osvetljenjem i akcentima od mermera. Posebnu pažnju skreću ogromni prozori koji pružaju pogled na Tihi ocean i čitav grad.

Matthew se odlučio za prodaju jer više vremena provodi u Njujorku, a ko će biti sledeći vlasnik – saznaćemo u skorije vreme…

V.R.

foto: mansionglobal.com

Pročitajte još

Pročitaj još