Louis Vuitton mirisne sveće su must-have svakog doma

Modna kuća Louis Vuitton je predstavila novu liniju dekora za enterijer, među kojima se nalaze i mirisne sveće.

Dolaze nam u četiri različite mirisne arome i u bukvalnom smislu su san svakog enterijera. Smeštene u ručno napravljenu keramičku posudu, luksuzna dekoracija dobija jedinstven oblik koji je upotpunjen ručno zašivenim kožnim drškama postavljenih sa strane. Nakon lansiranja ženskih parfema pre dve godine, ova linija je sada  proširena na četiri sveće: “L’Air du Jardin,” “Île Blanche,” “Dehors Il Neige” i “Feuilles d’Or”.

Svaka sveća ima težinu od oko 220g, sa mirisnim notala koje su pažljivo kreirane da traju i ispune svačiji dom u kojima se nalaze. Pored toga što sveća ima predivan miris, njihova posuda u kojoj se nalaze će nakon što se sveća u potpunosti istroši poslućiti kao sjajna dekoracija za policu ili sto. Minimalističkog dizajna, ali istovremeno chic, svaka sveća dolazi sa obojenim fitiljem koji dodaje završnu notu.

Sveće će zvanično biti lansirane početkom novembra, a do tada pogledajte kako izgledaju i odaberite onu koja će upotpuniti vaš enterijer, kako mirisom – tako i specijalnim dizajnom.

V.R.

foto: Louis Vuitton

Pročitajte još

Pročitaj još