Nova vila Eve Longorie na Beverly Hillsu

Ovde sigurno nema "očajnih domaćica"

Eva Longoria je upravo potrošila 13.5 miliona dolara na luksuznu vilu sa osam spavaćih soba i jedanaest kupatila na Beverly Hillsu. Takođe je stavila na prodaju svoj trenutni dom na Sunset Strip bulevaru u Hollywood Hillsu, za koji traži 14 miliona dolara.

Njena nova vila, sa površinom od oko 1.100 m2 isijava savremenim stilom, a ušuškana je iza kapija i do nje se dolazi preko dugačkog prilaza za kola. Izgrađena 1996. godine, ova vila je sveže renovirana, pa ima visoke plafone, čelična vrata rađena po meri i glomazne prozore koji predstavljaju pravi kontrast podovima od bogate orahovine.

Na donjem nivou nalaze se formalna i neformalna porodična soba koje su idealne za bilo koju veću porodicu, dok se treća soba sa ovom svrhom nalazi na spratu i nudi još više prostora. Vrhunska profesionalna kuhinja opremljena je vrhunskim aparatima, kao i odvojenom kuhinjom za osoblje i prostorom za pripremu jela. Udobni kutak za doručkovanje sa kaminom otvara se prema baštama i vinskom podrumu sa sobom za degustaciju.

Privatni kancelarijski prostor nudi sjajno mesto za rad od kuće sa svojom privatnom terasom. Luksuzna glavna spavaća soba ima svoju privatnu radnu sobu i bar, kao i glomazne ugradne garderobere i njegovo i njeno kupatilo. Sa vrhunskim pogledom na Beverly Hills, Eva možda nikada neće poželeti da ustane iz kreveta!

Ovaj dom takođe ima i glomazni apartman za goste, kao i privatni vinski podrum sa osobljem i sobom za degustaciju. Kada zakoračite van ove vile, kroz njena klizna vrata od stakla i čelika, ugledaćete bazen i idealni prostor za zabavu sa svim pogodnostima koje vam mogu pasti na pamet. Otvorena kuhinja je savršeno mesto za roštilj, dok je kuća pored bazena savršena za iznenadne goste. Tu je i teniski teren.

Što se tiče doma koji je Eva upravo stavila na prodaju, ni on nije “loš”. Opisan je kao jedinstveni privatni posed za poznate, ima sedam spavaćih soba i devet kupatila, a nalazi se na prostoru koji je dekorisan drvećem i kamenim stazama, sa panoramskim pogledom na grad, njegova svetla i planine. Izgrađeno 2004. godine, ovo imanje sastoji se od dve odvojene kuće: tu je trosobna evropska vila sa tri kupatila, kao i kuća savremenog stila sa četiri spavaće sobe i isto toliko kupatila. Tu je i mala loža, idealna za vinski podrum ili sobu za degustaciju. Deo ponude čine i dve male garsonjere, sa predlogom za izgradnju dodataka.

V.R.

Foto: Trulia

Pročitajte još

Pročitaj još