Prodaje se nekadašnji dom Audrey Hepburn u Los Anđelesu

Velelepna vila u Los Anđelesu, u kojoj je nekada živela čuvena glumica Audrey Hepburn, prodaje se za neverovatnih 10 miliona funti.

Ova godina je odlična za fanove glumice - nedavno je objavljeno da će se sva njena imovina prodavati na aukciji – od odeće do fotografija, a sada se prodaje i njen dom. Imanje koje zauzima preko 650 kvadratnih metara, dizajnirao je arhitekta Paul Williams davne 1938. godine. Audrey nije jedina zvezda koja je ovde živela, tu su bili i David Niven, Mia Farroe i Eva Gabor.

Sa impresivnbom listom poznatih ličnosti koje su u njoj živele, nije ni čudo što je ovaj dom obogaćen luksuznim pogodnostima. Unutar vile nalaze se šest spavaćih soba, pet i po kupatila, privatni teren za tenis, gostinjska kuća i uređena dvorište i bašta koje se prostiru na 4 hiljade kvadratnih metara. Enterijer i eksterijer su prilično veliki, tako da se ne sumnja da su zvezde koje s u živle tu pravile mnogobrojne žurke. Na samom ulazu u kuću se nalazi hol u formalnom stilu koji vodi do prostrane dnevne i porodične sobe, finiširane kaminom i ugrađenim policama sa knjigama. Trpezarija je ekstravagantnom izgleda zajendo as odvojenim delom za doručkovanje i velikom kuhinjom.

Glavna kuća ima neverovatne spavaće sobe, uključujući i delux spavaću sobu. Gostinjska kuća ima površinu od 70m2 i odvojeni kancelarijski prostor od 90m2. U galeriji pogledajte ovu fenomenalnu vilu u kojoj je nekada živela i dan danas voljena glumica, Audrey Hepburn.

Foto: harpersbazaar, Adrian Anz

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još