Dolce & Gabbana testenina – spoj hrane i mode

Luksuzna modna kuća je udružila snage sa italijanskim brendom za proizvodnju testenine, Pastificio Di Martino-m, kako bi kreirala limitirano izdanje testenine.

Ove praznične sezone Dolce & Gabbana modna kuća ne planira da stane sa novim idejama i iznenađenjima! Nakon što je čitava robna kuća u Londonu dekorisana i pretvorena u mali D&G praznični grad i uz to predstavljena i nova capsule kolekcija, brend je lansirao još jedan proizvod koji ćete bez griže savesti moći da prelijete paradajz sosom. Da, reč je o hrani, konkretno o – Dolce & Gabbana testenini. Iako ima cenu od 110 dolara, svako pakovanje dolazi sa nekoliko dodataka koji su vredni tog novca.

Pastificio Di Martino iz grada Gragnano u Italiji je poznati brend koji pravi jednu od najkvalitetnijih testenina na svetu, a rezultat saradnje sa modnom kućom je i više nego fantastičan. Jedno pakovanje se sastoji iz limitirane, vintage metalne kutije u kojoj se nalaze četiri pakovanja testenine u različitim oblicima. Pored toga se dobija i custom dizajnirana Dolce & Gabbana kecelja, koja će svakom kuvaru dati luksuzan izgled i dok je u kuhinji.

Limitirano izdanje Dolce & Gabbana x Pastificio Di Martino pakovanja testenine se od 15. novembra mogu naručiti preko sajta dimartinodolcegabbana.com. Spremite se za šoping na vreme jer je napravljeno samo 5 hiljada pakovanja koja će se, sigurni smo, rasprodati odmah!

foto: foodandwine

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još