Gigi i Bella u raskošnoj vili na Coachella festivalu

Pogledajte kako izgleda raj na Zemlji...

Svi oni koji su nekada prisustvovali Coachella festivalu znaju koliko je traženje odgovarajućeg smeštaja teško. I dok neki odsedaju u hotelskim sobama sa prijateljima ili svoje idealno mesto vide u zadnjem delu automobila, za ovogodišnji festival su Gigi i Bella Hadid odlučile da budu negde gde se čist luskuz. Njihov smeštaj se nalazio u vili "Zenyara" u kojoj za jedan vikend treba da izdvojite oko 350 hiljada dolara. Ova rezidencija kombinuje sofisticirani evropski dizajn sa jednostavnođću života u pustinji.

Ovi imanje koje se prostire na 16 hektara je opremljeno sjajnim nameštajem koje pravi neverovatan balans između udobnosti i luksuza. Na sve to poseduje 11 spavaćih soba i kupatila, veliki otvoreni i sunčani prostor i ručno napravljenu plažu od belog peska za kompletno uživanje. Ova očaravajuća kuća je okružena kristalnom vodom koja celom mestu daje atraktivan i jedinstven izgled.

Gigi i Bella se nisu ustručavale da isprobaju sve što vila nudi, uključujući ličnog kuvara i veliki prostor za ručavanje koji se nalazi na otvorenom, što dokazuje i veliki broj slika na kojima su pokazale kako uživaju. Ipak, mlade dame nisu previše vremena bile u vili jer su imale obaveze oko festivala.

Pogledajte kako izgleda vila Zenyara!

V.R.

foto: Instagram/@gigihadid, @bellahadid, @thezenyara

Pročitajte još

Pročitaj još