6 saveta za savršenu prosidbu

Odaberite pravo mesto.

Odaberite mesto koje je posebno za vas dvoje – negde gde ćete moći na miru da procesirate trenutak kada kasnije uspete da shvatite koliko je savršeno ispao, i gde vas niko neće ometati.

Ne planirajte veliku žurku.

Neka bude mala i privatna, i ne pokušavajte da celom svetu obznanite vest odjednom – previše je naporno i uništava trenutak kada odjednom roditelji, prijatelji, rođaci, kolege, komšije svi pokušavaju da saznaju kako je prosidba izgledala.

Neka bude jednostavno.

Neka prosidba bude jednostavna. Bilo da se desi u vašem omiljenom restoranu, na putovanju, tokom šetnje kroz park ili kod kuće, odaberite mesto koje kao da je samo za vas stvoreno. To je kao kada po prvi put saznate da ste trudni — jedan od razloga zašto vam se to čini nadrealno je jer je to tajna koju zajedno krijete od sveta. Zašto ne bi bilo tako i sa veridbom? Kada imate nešto što pripada samo vama, onda je to nešto još više posebno. 

Nemojte preterati sa deljenjem na društvenim mrežama.

Živimo u svetu gde sve brzo postaje javno. Nema razlike između veridbe na sred prepunog stadiona i objavljivanja fotografije sa prstenom na Facebook uz #HeDidGood ili #ISaidYES naslovom, odmah nakon što se veridba dogodila.

Budite osećajni.

Što je pitanje autentičnije i iskrenije, to bolje. Nema potrebe za kolačima, šampanjcem ili vožnjom balonom. Ako između vas postoji ljubav i ako zaista želite da provedete život zajedno, nema ničeg posebnijeg od toga.

Nemojte doći praznih ruku.

Naravno da možete da je zaprosite bez prstena… ali ipak je dobro imati nešto. Može to biti i zamena za prsten, ogrlica ili neka druga slična sitnica. Na muškarcima je ogroman pritisak odabira pravog prstena, ali još jedna sjajna ideja je da ga zajedno dizajnirate. To će ga učiniti još više posebnim. 

 
Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još