Fascinantna rutina Naomi Campbell na putovanjima

Poznati supermodel je sa nama podelio njenu rutinu koju ima svaki put kada putuje negde.

“Znate koliko često putujem, ali sigurno ne znate koliko VOLIM to da radim”, napisala je Naomi u opisu njenog videa “Naomi Campbell's Airport Routine | Come Fly With Me”. U pet minuta videa, Naomi nam pruža uvid u njen život kao osobe koja često putuje i pokazuje šta sve radi pre nego što avion u kome je uzleti.

U chic stajlingu – Burberry kompletu – kompletiranom predimenzioniranim naočarima za sunce, Campbellova prvo što radi, kada prođe kroz obezbeđenje, kao i mnogi kupuje slatkiše, čokoladu i magazine. Kada uđe u avion, njena fascinantna rutina – počinje. Prvo uzima provudnu kesu sa maska za lice i stavlja je na sedište do sebe, a zatim antibakterijskim rukavicama i maramicama briše svaku površinu oko nje, uključujući i plafon aviona.

“Ovo radim svaki put kada uđem u avion”, objašnjava Naomi, dok se putnik iza nj vidno smeje. “Briga me šta ljudi misle o meni. To je moje zdravlje i čini da se osećam bolje.” Dodatni korak njene rutine jeste postavljanje ručno oprane presvlake preko sedišta, nakon čega je otkrila da se boja presvlake menja jednom nedeljno prema njenom odabiru. Na kraju, Naomi stavlja masku preko usta. “Bez obzira u kojem ste avionu, privatnom ili komercijalnom, putnici i osoblje aviona kašlju i kijaju... a to me čini... jednostavno ne mogu.”

Iako “mala rutina” oduzima dosta vremena, izgleda da njoj pomaže, jer je manekenka retko kad bolesna. Šta vi mislite o tome?

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još