Hotel Andaz Liverpool Street - mesto luksuza i udobnosti

Kada pomislite na grad London, hotel , modu i luksuz, iskrenu preporuku dajem hotelu Andaz Liverpool Street. Zašto baš ovom hotelu, saznaćete u daljem tekstu. 

Hotel Andaz  prvi put je otvorio vrata svojim gostima još davne 1884 godine. Veličanstvene arhitekture u viktorijanskom stilu dizajnirane su od strane arhitekte koji je dizajnirao i čuveni britanski parlament. Danas, u ovom hotelu preovladava spoj starog i modernog stila. Zbog takvog spoja i odlične lokacije (nalazi se dva minuta hoda od centralne londonske metro stanice Liverpool Street), za vreme londonske Nedelje mode hotel je pun gostiju koji su zaljubljeni u modu. Jedan od tih gostiju bila sam i ja.

U apartmanu deluks, sa pogledom na Liverpool Street, nameštenom u luksuznom stilu, Eames nameštajem i najnovijom tehnologijom gadžeta, poželite da ostanete ceo dan. Nažalost, nisam bila te sreće: dani su bili ispunjeni raznim obavezama koje donosi londonska nedelja mode.

Po povratku u kasnim večernjim satima posle napornog dana, kada poželite da se okrepite i napunite baterije za sledeći dan, hotel vam nudi izbor od sedam barova i restorana. Moja preporuka je autentičan japanski restoran. Ukoliko želite da se dodatno relaksirate to možete učiniti u spa centru. Ujutro nikako nemojte propustiti doručak koji se služi u impozantnom 1901 restoranu.

Nisam sigurna šta će vas više oduševiti, izobilje sveže i uskusne hrane ili arhitektura samog restoran.  Verujem da boravak u hotelu Anadaz nije moje poslednje i da će te i vi imati priliku da osetite čari ovog hotela.

Tekst: Svetlana Prodanić

Pročitajte još

Pročitaj još