Kako ispasti uvek savršeno na fotografijama prema savetima Priyanke Chopre

Pored toga što je generalno prelepa, moramo priznati da Priyanka ima i nekoliko sjajnih trikova za fotografisanje uz pomoć kojih uvek uspeva da izgleda savršeno.

A u nastavku otkrivamo koji su kako biste i vi na svakoj fotografiji ispali sjajni, bez previše nameštanja.

Nagnite glavu

Kao što to radi poznata glumica, nikada nemojte biti direktno licem okrenuti prema kameri, već malo nagnite glavu . Trik je u tome što na ovaj način ističete liniju vilice i samim tim lepši oblik lica.

Isto uradite i sa telom

Za vitkiju siluetu u objektivu, dovoljno je da stanete malo sa strane. Priyanka često jednu nogu stavi ispred druge za još bolji efekat, dok jednu ruku možete da stavite u džep radi elegantije poze.

Upotrebite aksesoare

U većini slučajeva ćete moći videti Priyanku sa statement aksesoarom poput naočara za sunce ili torbicom. Naočare su sjajne za prikrivanje tamnih krugova, dok u drugim slučajevima, kada ne znate šta ćete sa rukama, možete držati torbu.

Upadljive usne

Ovaj makeup trik je odličan za sve prilike, a naročito one u kojima znate da ćete biti fotografisani. Ponekad blic može učiniti vaš ten bledim, zbog čega usne u jarkim bojama ili sa sjajem mogu napraviti balans i poništiti efekat jakog svetla.

Zabavite se

Za kraj jedan od najlakših trikova koji Chopra koristi – opustite se i zabavite! Ukolik se konstantno brinete o tome kako ćete ispasti, dobićete suprotan efekat, dok će u suprotnom iz isijavati samopouzdanje, a samim tim i vaša lepota.

V.R.

foto: purewow

Pročitajte još

Pročitaj još