Monako 360º: vodimo vas na virtuelno putovanje

Od ulica do najslavnijih hotela i muzeja, virtuelni dizajn je očaravajući!

Ko god je razmišljao o putovanju morao je odložiti planove zbog suočavanja sa karantinom, ali postoje neka rešenja koja nam daju priliku da saznamo više o svetu čak i bez napuštanja naših domova.

Sada je najbolje vreme da se inspirišete fotografijama i video zapisima sa neverovatnih mesta širom planete, čitate o njima, naučite o njihovim kulturama i pričama, pa čak i planirate buduće putovanje, koje ćete sprovesti u delo kada se situacija normalizuje.

Turistička kancelarija u Monaku pripremila je virtuelno iskustvo putovanja. Evropska kneževina predstavlja platformu pod nazivom Monaco 360, koja omogućava 360 ° virtuelnu posetu zemlji.

Glavna mesta Monaka moguće je videti iz različitih uglova, kao što su Port Herkules, uz unutrašnjost važnih atrakcija, kao što su Okeanografski muzej i čuveni Casino i Opera Monte-Carlo. Takođe možete da posetite hotele u Monaku, poput kultnog Hotel de Paris ili Metropole Monte-Carlo sa pet zvezdica. Možete li zamisliti da posetite neke od najboljih hotela na svetu, pregledate njihove sofisticirane sobe i vidite njihovu impresivnu arhitekturu i dekor, a da ne napuštate svoj dom? 

Zavirite na platformu Mônaco 360  i počnite sanjati o sledećem putovanju.

Pročitajte još

Pročitaj još