Najlepši "Instagrammable" hoteli širom sveta

Danas kada je sve povezano sa društvenim mrežama, vrlo je važno pronaći mesto na kojem će svaka fotografija ispasti savršeno.

Milenijumski trend Instagrama i postavljanje svega što bi moglo da privuče veliki broj “lajkova” i pregleda na društvene mreže je zahvatio čitav svet, a mnogi su uspeli i da se obogate uz pomoć svojih fotografija kreiranih na neverovatnim mestima. Zato mladi sve više traže takva mesta, koja su pretežno egzotična, kako bi napravili što uspešniju i bolju sliku. Sa druge strane postoje i oni koji jednostavno vole lepu estetiku hotela u kojem će odsesti tokom godišnjeg odmora, jer će imati mnogo lepih uspomena, napravljenih upravo tu.

Bez obzira da li spadate u prvu ili drugu grupu ljudi, zajedničko vam je da želite da odsednete u što boljem, kvalitetnijem i lepšem hotelu. Na našoj današnjoj listi ćete moći da pronađete hotele koji imaju sve tri karakteristike, a koji se nalaze na prelepim mestima na Zemlji – od Balija, do Marakeša... Uživajte na ovom “mini-putovanju”...

V.R.

foto: hypebae

Pročitajte još

Pročitaj još