Oktobarski šušur u hotelu Regent Porto Montenegro

Regent Porto Montenegro sa velikim zadovoljstvom najavljuje bogat i šarenolik program za oktobar.

Najveseliji i ujedno „najstrašniji“ praznik, Noć vještica, je rezervisan za 31. oktobar a biće obilježen nizom događaja. Tematska Halloween večera sastojaće se od 4 bogata slijeda kreirana sa bundevom kao glavnim sastojkom. Library Bar će biti rezervisan za kostimiranu zabavu povodom Noći vještica koja počinje u 20.30 istog dana, a tim zadužen za hranu i piće upotpuniće cjelokupni doživljaj nizom jedinstvenih koktela inspirisanih Halloween praznikom.

Na crnogorskoj gastro mapi Dining room našao je svoje mjesto nudeći elegantna jela koja iz mjeseca u mjesec raduju goste. Svake nedjelje od 12.00 sati iskusan tim kuvara vođen Regent-ovom filozofijom uspješno će spajati globalne trendove sa lokalnim recepturama; kao rezultat svi gosti će uživati u pravom Nedjeljnom ručku (Sunday Brunch).

Tradicija uživanja u džez notama se nastavlja svakog utorka i srijede od 20.30 do 1 sat iza ponoći u Library Bar-u. U istom prostoru, glavni somelijer hotela Regent Porto Montenegro organizovaće degustacije najfinijih vina i to svake srijede od 19.30 do 20.30., nedjelja je i dalje sportski dan, a prenos sportskih dešavanja se može pratiti od 17.00 sati na velikom ekranu Library Bar-a. Library Bar, već drugi mjesec za redom u periodu od 18 – 20 časova u ponudi ima happy hour kada su cijene svih pića snižene 50%.

Već prepoznatljivi Regent Porto Montenegro Spa i u oktobru nudi posebne tretmane. U ponudi je Sundari tretman lica u trajanju od 60 minuta, uz koji se na poklon dobija i dvadesetominutni piling cijelog tijela po izboru. Regent Spa nudi članarine za jednodnevnu, sedmičnu, mjesečnu, polugodišnju i godišnju propusnicu za sve koji žele iskusiti boravak u ukusno dizajniranom spa centru sa pogledom na marinu i zaliv. Pristup teretani i bežičnom internetu takođe su dio ponude.

Pročitajte još

Pročitaj još