Regent Porto Montenegro predstavlja pakete povodom Svetog Valentina

Smešten u srcu glamuroznog Porto Montenegra, hotel sa pet zvezdica, Regent Porto Montenegro otkriva detalje romantičnog paketa osmišljenog povodom Dana zaljubljenih, odnosno dana Sv. Valentina.

Paket „Mini odmor za zaljubljene“ idealna je prilika za sve parove da osete čare kraćeg odmora i uživanja u sadržajima Regent Spa centra, a sve upotpunjeno Body Balance masažom za dvoje. Pomenuti paket uključuje dva noćenja, bogat doručak i romantični branč, a dostupan je od 12. do 14. februara 2016, po ceni od € 480 za dvoje.

Paket „Odmor za zaljubljene“ kreiran je za parove koji žele relaksaciju i uživanje, a podrazumijeva 3 noćenja i magično zajednički provedeno vreme - cena već od € 715 za dvoje.

Sve je podređeno ljubavi, pa tako ovaj paket takođe uključuje romantičnu večeru za dvoje u restoranu Dining Room, savršenom mestu za uživanje u gastronomskoj ponudi i pogledu na zaliv Boke. Glavni šef kuhinje, Željko Knezović priprema meni od tri sleda, čiju okosnicu čine: supa od Jakobovih kapica, teleći file, kroketi od pečurki, blitva i njoke od bundeve. Slatka završnica kulinarske rapsodije stiže u vidu Gunaja čokoladnog kolača. Večera će otpočeti pićem dobrodošlice i zalogajčićima, na račun kuće.

Zaljubljeni koji žele da ovaj praznik ljubavi provedu isključivo uz večeru, ista je dostupna za 85 eura za dvoje.

Pročitajte još

Pročitaj još