Velika retrospektiva modne kuće Christian Louboutin stiže u Pariz

Pripremite se za put do Pariza!

Naredne godine u glavni grad Francuske stiže velika izložba posvećena dizajnima Christiana Louboutina koja će biti smeštena u Palais se la Porte Doree hali. Trenutno bezimena, retrospektivna izložba poziva posetioce da otkriju različitu inspiraciju čuvenog dizajnera, kao i dizajne koji nikada ranije nisu otkriveni.

Vođena od strane Oliviera Gabeta, direktora muzeja dekorativne umetnosti u Parizu, izložba će otkriti reference iza dizajnerovih kreacija koje uključuju pop kulturu, ples i film. Komadi poput najcenjenijih modela će takođe biti predstavljeni, kao i oni iz lične arhive.

Izložba će biti otvorena od 25. februara di 28. jula 2020. godine.

V.R.

foto: Christian Louboutin

Pročitajte još

Pročitaj još

Sasvim opravdano: Najposećenije otvaranje izložbe ove nedelje u Beogradu

Kada slikar čuven po mračnim prizorima uspe u sred dana i to onog praktično bajkovitog, osunčanog, jesenjeg - da privuče desetine eminentnih imena, koja umesto pauze za ručak na nekoj od beogradskih reka, puni strahopoštovanja nemo posmatraju raspeća, deformisane figure i sveopšte ništavilo jednog prostora, onda znate da nije reč o bilo kakvom slikaru. Reč je o slikaru čije ime budi istu količinu strahopoštovanja koliko i njegova dela, Vladimiru Veličkoviću.

Ne propustite: Četvrta samostalna izložba vizuelne umetnice Marije Maše Milanković

U Beogradu će u petak 8. oktobra biti otvorena četvrta samostalna izložba vizuelne umetnice Marije Maše Milanković.

Eksplozija boja: Zavirite u najstilizovaniji dom u Londonu

Savetnica za nekretnine Naomi Heaton transformisala je svoj dom u Londonu u upečatljiv prostor koji slavi njenu ljubav prema dizajnu i umetnosti.

Nostalgični za erom u kojoj nismo živeli kroz slikarstvo Leonida Afremova

Umetnost koja ne samo da govori 1000 reči, već i peva i pleše.

Još samo ove nedelje: 7 radova na Oktobarskom salonu koje ne smete propustiti

Ostalo je svega četiri dana do zatvaranja najznačajnijeg umetničkog događaja u regionu: 58. Oktobarskog salona (beogradskog bijenala umetnosti).

Anđelija Vujović preporučuje: Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-a, daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!