Da li biste bili crvenkapa u pokretu?

Možda vas je crvena boja asocirala na ljubav i strast, borbu ili ideologiju? Ove jeseni, crveno će da miriše na Balmain! I nije to sve ...pokret, pokret, pokret!

Fotografija: Balmain

Počevši od kolekcije za proleće / leto 2015 kada se crvena boja pojavila u nekoliko varijanti, nastavak sledi u mid kolekciji pred jesen 2015. Ova kuća ženu vidi kao Crvenkapu! Balmain editorijali su ofarbani skroz u crveno sa tek ponekim detaljima zlatne boje (ogrlica, šnala na kaišu ili cipele). Kombinacija izgleda raskošno i skupo, a takvi su i materijali korišćeni (pliš).  Za sada krasi nekoliko naslovnica i poneki editorijal.

To nije jedini diktat ove slavne kuće. Balmain podseća i na pokret - KEEP ON MOVING! Možemo da razgledamo nekoliko editorijala u kojima se nalaze komadi sa sitnim, finim i dugim resama po sebi koje poslušno prate svaki pokret tela! Iste rese se nalaze i na ogrlicama koje snažno označavaju ceo izgled! Najpoznatija starleta Kim Kardašijan je bila pionir kolekcije, uslikana u haljini na rese u Parizu na Balmain večeri. Emily Ratajkowski, novi model na modnom nebu je takođe izabrala jednu ovakvu haljinu za pojavljivanje na premijeri filma "We are your friends" i izazvala samo divljenje.

Svidja nam se da slušamo naredbe - crveno i rese!

 
 
Maja Budimir

WEB NOVINAR

 

Pročitajte još

Pročitaj još