Modna fotografija

Billy Arora: Modno buđenje

Ono što istuče zvezdu naše Junske digitalne naslovnice Billy Arora-u, pored interesantnog mešovitog porekla i bogate karijere modela, jeste interesovanje ka alternativnoj medicini i praksi kojoj se sve više i profesionalno okreće.

Amer Mohamad: Moda odabranih

Fotograf Amer Mohamad koristi vizuelna pomagala da testira dualnost. Boja ili crno-belo? Kompleksa geometrija ili minimalizam.

Majka Elona Muska pozirala u 74. godini u kupaćem kostimu

Maye Musk slikala se za naslovnicu magazina Sport's Illustrated.

Michaela Elkins: Heroina novog doba

Michaela Elkins, heroina je novog doba i uzor mnogim mladim ženama širom sveta.

Maryam Zolghadr: Umetnost lepote

Maryam je snažna, pametna i nezavisna mlada žena poreklom iz Irana koja je uspela da ostvari karijeru u SAD.

Antonina Petković: Prolećni triplet

Antonina Petković, koja je pre dve godine zamenila vrevu sa njujorških ulica mirnijim Beogradom, više od deceniju uživa status najpriznatijeg srpskog modela i manekenke.

Sheila Shah: Stav kao imperativ

,,Neophodno je da koristimo naš glas i platformu ne samo kako bismo bili promena, već i kako bismo zahtevali promenu koju želimo da vidimo u svetu.“

Madusha Mayadunne: Moda na obali

Pored egzotičnog porekla ono što izdvaja Madusha-u Mayadunne, zvezdu našeg majskog digitalnog cover-a jeste osvojena prestižna mis titula na izboru mis Šri Lanke.

La vie en rose

Podsećamo vas na kultne roze haljine iz istorije filma i pop kulture.

Sofia Reising: Peta brzina

Motivacija za autentičnu modnu priču koja je pred vama pronađite u napoznatijim svetskim akcionim filmovima. I dok nas fotografije pozivaju na ubrzanje, intervju sa zvezdom aprilske digitalne naslovnice, Sofia-om Reising,  poziva nas na ekološku osvešćenost, apsolutnu reciklažu i zdrav način života koji, kako tvrdi, zahteva svakodnevno vežbanje ali ne i apsolitno odricanje od sitnih zadovoljstava.