Modna fotografija

Haute couture modno putovanje

Ženstvenost u fokusu.

Ćerka mora

Obgrljena plavetnilom neba u Bokokotorskog zaliva, Mili Bošković predstavlja simbol moderne žene. Portonovi kao luksuzni rizort mesto je gde se snovi ostvaruju i baš tu ona je iskazala snagu svoje pojave.

Wild Child by Anna Turayeva

Wild Child by Anna Turayeva

Camila Scopel: Modno leto

Camila Scopel, zvezda naše digitalne avgustovske naslovnice, model je i DJ brazilskog porekla.

Elena Metei: U naručju prirode

Sa Elenom Matei, zvezdom naše avgustovske naslovnice iskreno smo razgovarali o karijeri, njenim početcima ali i o muzici kojoj se jednako priklonila.

Darian Dali: Modni eskapizam

Darian Dali je uspešan model, modna dizajnerka, agentica za prodaju luksuznih nekretnina a uskoro je očekuje i promocija svoje prve pesme (singla) koju potpisuje i kao tekstopisac.

Amer Mohamad: Sva lica lepote

U modi se stalno dešavaju razne revolucije, i upravo mi smo svedoci jedne nove ere – modeli od 50+ šetaju pistama i pojavljuju se u modnim editorijalima.

Mari Fonseca: Letnja dekadencija

O važnosti vežbanja, nezi i blagotvornim tretmanima limfne drenaže razgovarali smo sa zvezom naše digitalne naslovnice Mari-om Fonseca-om.

38 najlepših haljina sa velikog platna

Jednom rečju - nezaboravne!

Billy Arora: Modno buđenje

Ono što istuče zvezdu naše Junske digitalne naslovnice Billy Arora-u, pored interesantnog mešovitog porekla i bogate karijere modela, jeste interesovanje ka alternativnoj medicini i praksi kojoj se sve više i profesionalno okreće.