„Divlji“ glamur u muškoj kolekciji za prolećnu 2019 sezonu

Revija kojom se Kendall Jenner napokon vratila na modnu scenu.

Versace prolećna kolekcija muške mode predstavlja „divlji“ kolaž kontrastnih desena, boja inspirisanih rejv žurkama i bezvremenog glamura. U subotu je dizajnerka Donatella Versace predstavila izvanrednu reviju na kojoj smo mogli da vidimo upadljivu mušku liniju i ženske siluete koje su nas podsetile na zabavu u diskotekama. Od majica sa Versace logom, do zmijske kože i floralnih desena, detalja je bilo i više nego dovoljno.

Predstavljeni aksesoari su takođe izvanredni – ’bucket’ šeširi prekriveni grafičkim obrascima, ešarpe za glavu u vibrantnim bojama, kaiševi sa oversize kopčama, statement minđuše i mini torbe. Kao dodatak prepoznatljivim dubokim čizmama i štiklama sa kaiševima, na reviji je predstavljena i nova linija „Chain Reaction“ patika, u raznim nijansama od crvene do neonsko zelene.

Pored linije odeće, na reviji smo takođe mogli da prisustvujemo povratku Kendall Jenner na modnu scenu. „It“ model koji je preuzela pauzu od malo manje od pola godine se napokon pojavila na modnoj pisti i zaokružila čitavu atmosferu u uskoj haljini i čizmama sa koordinirajućim bogatim desenom.

Pogledajte kako je izgledao „ženski“ deo Versace revije u Milanu!

 

Pročitajte još

Pročitaj još