Dolce & Gabbana prolećna 2019 kolekcija: oživljavanje DNK brenda

Za prolećnu 2019 sezonu, poznati italijanski dvojac je prezentovao neverovatna 151 stajlinga koje su činili prepoznatljivi D&G detalji poput romantične crne čipke, bogatog cvetnod printa, brokat materijala, motiva inspirisanih Sicilijom i religijom.

Istaknute su teme porodice, lepote, ljubavi, predanosti, tradicije i inovativnosti koje su prožimale čitavu reviju, ali i motivi na kojima je kuća izgrađena. Prvi modeli na modnoj listi su bili neverovatni, a reviju ej otvorila 53-godišnja glumica Monica Bellucci, za kojom su zatim išel super zvezde devedesetih – Eva Herzigova i Helena Christensen. Reviji su se takođe priključile Isabella Rossellini sa sinom Robertom i ćerkom Elettrom Rossellini Wiedemann, zatim YouTube zvezda Cameron Dallas sa sestrama. Kako brend ima interesovanje za inkluzivnošću, tako su modnom pistom prošetale dame u svim godinama, različitih boja kože i građe tela, što je publika vrlo lepo pozdravila gromoglasnim aplauzom i ovacijama. Na kraju su nove prolećne komade “prošetale” i današnje zvezde modne scene – Sara Sampaio, Ashley Graham, Stella Maxwell i Emily Ratajkowski.

Ovog puta u kolekciji nije bilo majica sa likom Justina Biebera, ali smo zato mogli da vidimo mnogo upadljivih kaputa sa dramatičnim leopard desenom, oversized cvetne motive, rese, cirkone, pom-pom detalje... Prvi red sa poznatim zvezdama (i Cardi B koja je sve vreme zadovoljno klimala glavom) je “odobrila” svaki stajling, a u nastavku saznajte kako izgleda!

V.R.

foto: fashionista

Pročitajte još

Pročitaj još