Dolce & Gabbana – spektakularna revija na milanskoj nedelji mode

Dolce & Gabbana jesenja 2017 revija je imala sve: milenijalce, blogere, decu poznatih ličnosti, koncert Austim Mahonea, majice sa likom Justin Biebera, psa, Pamelu Anderson u prvom redu, rosé šampanjac...

Domenico Dolce i Stefano Gabbana su hteli da naprave ogromnu reviju koja će se dugo pamtiti i u tome su i uspeli. Sve je počelo njihovom najavom da će na njihovoj pisti prošetati mnogobrojne poznate ličnosti  i uticajne osobe. Austin Mahone je napravio odličnu atmosferu, pevajući i igrajući duž modne piste i zabavljajući se sa modelima. Iako je bilo teško pored njega sagledati svaki stajling, može se reći da je tema jesenje kolekcije Dolce & Gabbana benda vrlo raznolika. Leopard print, motivi “Queen of hearts” i svemira, ali i čipka i floralni dezen su činili dominantan deo kolekcije.

Modeli revije su sve oduševili, jer su dizajneri održali obećanje da će “kasting” biti ispunjen poznatim ličnostima i njihovom decom. Sailor Brinkley Cook (ćerka modela Christine Brinkley), Corinne Foxx (ćerka Jamie Foxxa), Rose Gilroy (ćerka Rene Russo), Delilah Bell Hamlin (ćerka Lisa Rinne), Dylen Lee (sin Andersona), Mackinley i Chase Hill (sestra i brat Taylor Hill), Ella i Alexander Richards (ćerke Keith Richardsa), Isabel Getty (pra-unuka Jean Paul Gettyja), Marjorie, Lori, Amanda I Jason Harvey (žena, ćerke i sin Steve Harveya), Pyper America, Starlie, Daisy, Lucky Blue Smith, Sarah Snyderm Thylane Blondeaz, Luka Sabbat, Sonia i Beata Ben Ammar, Anaïs Gallagher, Harley Viera-Newton, Aimee Song, Gabriel Kane Day Lewis, Maddi Waterhouse, Rafferty Law, Pixie Lott, Kristina Bazan, Shea Marie, Sofia Richie i  Maria-Olympia princeza Grčke – svi oni su ulepšali i upotpunili predstavljanje jesenje kolekcije Dolce & Gabbana brenda. U prvim redovima su sedeli ponosni roditelji koji nisu učestvovali u samoj reviji, ali su sve bodrili gromoglasnim tapšanjem i ovacijama.

Na kraju revije, svi modeli su se pridružili Mahoneu, zajedno sa Domenico Dolcem i Stefano Gabbanom. Vrata iza publike su se otvorila, a kroz su počeli da izlaze konobari sa čašama ispunjenim rosé šampanjcem, kako bi se svi iz publike osvežili. Revija je napravilo veliko čudo i da su dizajneri uspeli da prenesu kako svoju viziju, tako i svoju pozitivnu atmosferu koja ih stalno prati.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još