Fashion and Fun sa Anom Stanić

Uvertira u drugo revijsko veče 42. Belgrade Fashion Week-a bila je promocija jesenjih kolekcija koju su pripremili Sportina "Fashion & Fun" i Esprit u novootvorenom tržnom centru “Rajićeva”

Brojni zaljubljenici u modu, ovom prilikom mogli su da uživaju u prezentaciji modnih trendova za predstojeću sezonu, iskoriste priliku da kupuju uz ekskluzivne popuste, a dobar provod bio je zagarantovan uz koktele, DJ-a i dobro uigran tim igrača. Događaj je privukao pažnju i poznate pevačice Ane Stanić koja je cele večeri uživala u atmosferi i isprobavala modele iz nove kolekcije pomenutih brendova.

Nova Esprit kolekcija visokog kvaliteta, sa miksom prirodnih materijala i svakodnevne mode je tu da sa lakoćom izrazite svoj inidividualizam. Pozivamo vas da otkrijete najrazigraniju Esprit kolekciju do sada! Dekorativni til i karneri u kombinaciji sa kožom pokazaće vaš modni snažni stav i dobro poznavanje modnih smernica ove sezone. To isto važi za karirane dezene koji uveliko vladaju na svakodnevnoj modnoj sceni. Ukoliko u garderoberu nemate jedan takav komad, pravo je vreme da nabavite ešarpu ili košulju. 

Nagradite i upotpunite svoje crno i sive kombinacije sa detaljima crvene boje ili kariranim dezenom. Neka modni detalji poput crvenih beretki, rukavica sa nitnama i torbi sa bedževima budu neizostavni detalji vaše zimske kombinacije. 

Izrazite svoju romatičnu stranu prirode.  

Multibrend koncept store Sportina je nove kolekcije 2017. opisao sloganom #stepintothespotlight. Pod svetlima reflektora se našla zimska kolekcija Morgan i Fracomina, koje odišu ženstvenošću i elegancijom. Uvek hrabri Marx je sve ljubitelje trendni modnih komada obradovao super porukom #momentswithmarx, koja poručuje da je osmeh najbitniji modni detalj. Dame i džentlmeni u Marx kombinacijama ostavljaju nezaboravan utisak bilo da su odeveni u elegantne komade za večernji izlazak ili su u kvalitetnim trenerkama za sportske aktivnosti. Marx kolekcija se lako kombinuje i dopunjava sa modnim predstavnicima u radnjama Sportina: Superdry, Only, Jack & Jones, Vero Moda i Parfois. Od septembra se na policama u Sportini mogu naći i svetski popularni brendovi poput Hugo Boss i 883 Police. 

Kao društveno odgovorna manifestacija, BFW podržava edukativni projekat “Jači od straha” sa ciljem da na kreativan način informiše i edukuje javnost o simptomima kancera, ukaže na značaj prevencije, rane dijagnostike i adekvatnog lečenja, kao i da pruži podršku obolelima i njihovim porodicama. 

Pročitajte još

Pročitaj još