Gigi i Bella Hadid na revijama u Milanu

Dokaz da dizajneri vole da spajaju mušku i žensku modu jeste učestvovanje poznatih dama-modela na Nedelji muške mode u Milanu.

Prošlo je tek dve nedelje od početka godine, a sestre Hadid su se uveliko vratile na revije i počele da rade. Obe smo mogli da vidimo na revijama koje su održane u Milanu prošlog vikenda. Iako nije ništa novo videti ženski deo kolekcije pri predstavljanju nove muške linije, uvek nas dizajneri lepo iznenade.

Prvo smo mogli da vidimo Bellu na Versace reviji za jesen/zima 2019 sezonu. Nosila je mini crnu haljinu sa trakama ukrašenim sjajnim vezom i odgovarajućom puffer jaknom. Dokazujući da glomazne čizme neće još uvek izaći iz zimske mode, njen stajling je kompletiran predimenzioniranim čizmama i čarapama – dokolenicama, dok je od nakita nosila velike alke. Što se tiče beauty look-a, kosa joj je bila vezana u visoki, zategnuti rep, a oči istaknute dramatičnim ajlajnerom.

Dan kasnije, na reviji modne kuće Prada smo mogli da vidimo Gigi Hadid. U plavoj košulja-haljini prekrivenoj sjajnim dragim kamenjem, sa crnim korsetom preko nje, manekenka je izgladala sjajno. Cipele na platformu i mini ranac su finiširali njen stajling čije ćemo kopije sigurno viđati na društvenim mrežama jer izgleda fenomenalno. Gigi je imala mali preobražaj, pa joj je kosa stilizovana tako da je spreda izgledala kao da je kratko ošišana, dok je ostatak kose bio vezan u jednostavan rep.

Pored Gigi i Belle, na revijama su učestvovale i Emily Ratajkowski i model godine – Kaia Gerber.

V.R.

foto: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još