Louis Vuitton cruise 2019: kolekcija kao oda ekscentričnosti

Ove resort/cruise sezone je modna kuća Louis Vuitton odlučila da reviju predstavi u “Fondaciji Maeght”, privatnoj umetničkoj fondaciji koja se nalazi na jugu Francuske. Dizajner, Nicolas Ghesquiere je uspeo da predstavi liniju inspirisanu umetnošću, obogaćenu notama futurizma i sofisticiranosti.

Od krop jaknica i mantila i predimenzioniranih rukava, do spajanja različitih dezena i bogatih tekstura, svaki predstavljeni look je istaknut neočekivanim proporcijama i paletom boja. Nakon što je fascinirao modnu zajednicu Archlight dizajnom patika, Nicolas je kreirao još glomaznije siluete za kojima ćemo žudeti u narednih nekoliko sezona – duboke kožne čizme u crno-zlatnoj nijansi, duboke patike i čizme sa kaiševima oko članka sa zanimljivim petama.

Što se tiče aksesoara, očigledno je da je tema “više je više”. Naočare za sunce poput vizira, veliki srebrni lanci i statement minđuše su dodavali ‘specijalnu notu’ svakom stajlingu. Kockaste i tašne sa siluetom korpi u toplim tonocima takođe donose pravi vajb godišnjeg odmora.

Pogledajte kako su izgledali neki od najistaknutijih stajlinga sa Louis Vuitton cruise 2019 kolekcije.

V.R.

foto: hypebae

Pročitajte još

Pročitaj još