Nedelja mode u Milanu: Diesel Black Gold jesen/zima 2017/18 kolekcija

Diesel Black Gold kolekcija je ponovo oživela stil devedesetih.

Norveški dizajner Andreas Melbostad je predstavio najnoviju Diesel Black Gold jesen/zima 2017/18 ready-to-wear kolekciju i iznenadio sve sofisticiranim i generalno urbanim kreacijama.

Na reviji je predstavljeno 36 stajlinga koji su inspirisani skandinavskim stilom, minimalističkom paletom boja i londonskim street style-om. Paleta boja je svedena na crne, braon i plave nijanse, dezen je bio suptilan i postojan uglavnom na haljinama. Linije kolekcije su opuštene i jednostavne, a fokusiraju se na isticanje ženskog tela i oblina. Skoro svaki stajling je kompletiran pojasom ili kaišem oko struka i bastierima nošenim preko rolka džempera.

Kada su u pitanju ključni elementi kolekcije, Diesel Black Gold je umesto standardnih jakni i kaputa u prvi plan stavio dugačke trenč kapute sa elegantnim izgledom inspirisanim "Matrix" filmom i kratke, ukrašene rajsferšlusima ili krznom. Zatim su tu i džemperi sa rolkom i majice sa dugim rukavima, kao i trenerke-pantalone. Senzualniju stranu kolekcije su činile duge suknje sa dubokim šlicem i Mary Jane cipele.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još