Nostalgična revija Marca Jacobsa na NYFW-u

Zabavna revija je odala počast prošlosti, proslavila sadašnjost i zavirila u budućnost...

Nova prolećna kolekcija je proslava života, radosti, jednakosti, individualnosti, optimizma, sreće, snova i nepisane budućnosti. Revija je otvorena pesmom “Dream a Little Dream od Me” uz koju su modeli predstavili novitete linije, šetajući između gostiju koji su sedeli na belim stolicama. Sve je bilo veselog vibe-a, modeli su plesali i smejali se, a publika uživala sa njima.

Kolekcija je ispunjena prepoznatljivim Jacobsovim stilom i detaljima sa kojima smo se mogli upoznati tokom svih prethodnih godina: od dece cveća šezdesetih godina i glam kraljica sedamdesetih, eksplozije cveća i perja, cool grafičkih majica i satenskih pantalona, do chic jaknica od tvida i lepršavih haljina sa karnerima i čipkom. Čitavu liniju prožima individualnost  koju su modeli sjajno izneli – kao da su same birale i sklapale šta će da obuku. bilo je za svakoga po nešto, od jednostavnijih dizajna za svaki dan, do haljina u žutoj i ljubičastoj nijansi od šifona i cvetnih satenskih odela.

“Večeras se podsećamo na zadovoljstvo koje donosi oblačenje, čistu ljubav prema modi i slavljenje velikih gestova neobuzdanog isticanja, reakcija, ideja i mogućnosti”, sa ovim rečima je Marc Jacobs završio reviju.

Pogledajte kako izgleda!

 

Pročitajte još

Pročitaj još