NYFW proleće/leto 2020: Kate Spade predstavila novu kolekciju

Nedelja mode u Njujorku je počela punom parom, a među prvima koji su predstavili svoje kolekcije je i modna kuća Kate Spade.

Kreativna direktorka brenda, Nicola Glass, kreirala je jednostavnu i praktičnu liniju, a kako je naglasila pre same revije– bila je inspirisana “gradskim safarijem” koji se ogledao u stilovima sa vojničko zelenim desenom i kaki nijansom, kao i svestranim i praktičnim detaljima. Predstavljeno je i dosta trench mantila, kao i rayli;itih veryija safari odela od kože, lana i čipke.

Kako bi se razbila monotonija i basic siluete, dizajnerka je “ubacila” veliki broj različitih printova i motiva po kojima je njen rad i prepoznatljiv. Cvetni desen je, kao što je i očekivano, dominirao ali je ovog puta predstavljen u predimenzioniranom formatu koji je totalno drugačiji. Svaki stajling su upotpunjavale različite torbe, od prepoznatljive siluete sa posebnim zaključavanjem, do predimenzionirane tote prekrivene motivom “pika”. Tu su bile i ravne sandale sa drvenim ili gumenim đonom, a mnogi modeli su nosili i cvetne aranžmane koji su atmosferu činili veselom i toplom.

Pogledajte kako najbolji stajilnzi iz kolekcije izgledaju.

V.R.

foto: Kate Spade

Pročitajte još

Pročitaj još