Trussardi jesen/zima 2017/18 kolekcija inspirisana tarotskim kartama

Gaia Trussardi je ponovo tu, sa kolekcijom inspirisanom tarot kartama.

Jesenja kolekcija Trussardi neće razočarati one koji vole njen stil, jer je dizajnerka u Milansku nedelju mode uspela da unese urbanu boho atmosferu koja je svestrana i jednostavno prelepa. Pored vajba ’70-ih, u kolekciji je uključena i estetika ’90-ih pomešana sa bogatim materijalima poput somota, ali i street style detaljima: bomber jaknama i kapama opuštenog izgleda.

Revija je predstavljena kroz koherentnu hromatsku temu koja je još više isticala određene krojeve i u kojoj su uključene bogate zemljane nijanse, detalji u veselijim bojama poput žute, teget pruge inspirisane devedesetim i senzualni crni komadi. Svaki odevni komad je namenjen za posebno stilizovanje, mešanje i slojevito spajanje sa drugim komadima. Svaki stajling je kompletiran odgovarajućom ručnom ili torbom koja se nosi preko ramena.

Kolekcija je takođe ispunjena razliitim modelima kaputa, ultra stajliš pantalonama, elegantnim jaknama za formalne prilike i boho maksi haljinama za večernje izlaske. Bajker jakne i kožne kilote su dale zanimljivu notu kolekciji.

Pored ženske linije, predstavljeno je i nekoliko muških stajlinga, što potpuno menja dosadašnje principe Trussardi brenda. Pretpostavljamo da će se kreativni direktor opredeiti za co-ed formu revije u budućnosti, a da je ovo bila mala proba.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još