Umetnost elegantnog stila u BOSS jesenjoj kolekciji

Modna kuća je predstavila novu jesenju kolekciju na Nedelji mode u Njujorku.

Ove sezone modna kuća BOSS slavi umetnost elegantnog stila. Njujork, grad bezgranične kreativnosti je početna tačka za fuziju umetnosti, dizajna i arhitektonskog uticaja koji su se ujedinili na reviji u novoj modernoj kolekciji.

Revija je započeta odelima koji čine važan deo istorije brenda. BOSS-ova umetnost krojenja nastavlja da se razvija svake sezone, uz prepoznatljivi uticaj sportskog stila, izmenjenim proporcijama i modernim siluetama na duplo kopčanje koji su dizajnirani da privuku pažnju modne publike. Treba napomenuti da su u posebnom fokusu krojeni kaputi – od dugačkih predimenzioniranih, do ogrtača sa detaljima u vidu vune alpake i kašmira sa dva lica. Neverovatno kreiran pečvork i konstrukcije sa prugama predstavljaju novi vid kiltiranja, koji se proširuje od outwear komada do džempera, prsluka i pantalona. Strukturisani kaputi su zato kreirali sjajan kontrast sa fluidnim haljinama, a u muškoj liniji sa ležernim pletivom.

Paleta boja je raznovrsna sa upotrebom camel, melange sive, nijanse kolačića i zimsko bele. Akcenti su uključivali modernu žutu pomešanu sa plavim nijasama koje su dodatno oživljene tamnom puderasto pink. Svaki dizajn privlači dosta pažnje, naročito zbog umetničkih referenci i jedinstvenih materijala, a što više gledamo u nju – to više detalja vidimo.

Pogledajte kako izgleda nova kolekcija modne kuće BOSS.

V.R.

foto: Boss

Pročitajte još

Pročitaj još