Virgil Abloh debitovao prvom kolekcijom za Louis Vuitton

Prva kolekcija dizajnera Virgila Abloha je bila, bez sumnje, jedna od najiščekivanijih u ovoj sezoni. Preuzimajući Domaine du Palais Royal u Parizu, revija je bila u znaku “LGBT meseca”, što je posebno isticala modna pista u bojama duge. Gostima su takođe poklonjene raznobojne majice, koje su se slagale uz boju dela u kome su sedeli, kako bi se u potpunosti uklopili u spektakl.

Uticaj street style mode je bila evidentna kroz većinu stajlinga koji su predstavljali muški modeli, a naročito u dizajnima dukseva, opuštenih košulja, i baggy pantalona. Uske jaknice ni ovog puta nisu zaobiđene, što je celokupnoj reviji dalo cool, ali istovremeno uglađenu notu. Ključni komadi su uključivali lagane jakne sa grafičkim printom, prozirne topove i dugačke trench-mantile. Aksesoari su sa druge strane zasijali punim sjajem – između prstenova na grudima, prslucima sa preuveličanim džepovima, kaiš-torbi, klasičnih modela torbi i mini-kofera – predstavljeno je mnogo različitih komada koje ćemo želeti da imamo. Patike, koje smo do sada mogli da vidimo samo na skicama, dobile su svojih “pet minuta”, naročito model kreiran u saradnji sa Warner Bros-om u čast 80-godišnjice filma “Čarobnjak iz Oza”.

Muzika je takođe bila veliki deo revije, a lista pesama nikako nije bila razočaravajuća. Bend “BADBADNOTGOOD” je svirao uživo, a puštena je i nova pesma Kayne Westa “I Thought About Killing You”. Kanye je naravno prisustvovao reviji, na čijem kraju je zagrlio svog prijatelja i dao mu veliku podršku.

Pogledajte kako izgleda nova kolekcija Louis Vuitton modne kuće i “prvenac” Virgila Abloha, njenog novog kreativnog direktora.

 

Pročitajte još

Pročitaj još