Celebrity stajling inspiracija: Gigi Hadid

Odela su jedan od najvećih trendova jesenje sezone.

Na odražnim revijama početkom godine smo mogli da vidimo veliki broj modnih kuća koji su predstavili svoje verzije odela, među kojima su se posebno istakli modeli kuća Alexander McQueen, Balenciaga i Givenchy od velura ili satena, sa različitim upadljivim printovima i u prelepim nekonvencionalnim nijansama. Gigi je jedna od prvih koja je isprobala trend zabavnog pristupa odelima i samim tim je postavila primer koji treba da ispratimo.

Gigi je viđena na ulicama Njujorka u tie-dye odelu brenda Oscar de la Renta koje je na njoj izgledalo savršeno, a koje je instant osvežilo njen look. Ombre prelivanje bele i plave boje blejzera i pantalona, kao i košulje sa istim šablonom je unelo zabavnu notu, ali bez umanjivanja formalnog izgleda koje odelo nosi. Takođe, ovakav dizajn izdvaja svakoga ko ga nosi, bez obzira na kombinaciju boja.

Ovo je još jedan dokaz da se odelo najbolje uklapa u svačiji stil i da i sa njime možemo uneti svežinu i zabavni vibe u celokupan izgled. U galeriji pogledajte kako je Gigi izgledala i iskoristite njen look kao inspiraciju!

V.R.

foto: profimedia, pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još