Crossbody torba – klasik aksesoar na koji ne smemo zaboraviti

Pored velikog broja trendova koji se svakodnevno pojavljuju, dešava se da zaboravimo na modne klasike koji su tokom cele godine tu.

Ovog puta je reč o ‘crossbody’ torbama koje idu preko ramena i koje se smatraju večitim klasikom modne industrije. Sve više žena se trenutno najviše fokusira na mini torbe koje se nose oko struka i klač modele koji ne zauzimaju mnogo mesta i čine svaki stajling posebnim. Suprotno njima, crossbody torbe su uglavnom većih dimenzija (ali ima i manjih) u kojima može da stane svaka sitnica “koja će nam sigurno zatrebati” u toku dana.

Ove jesenje sezone su popularne torbe u upadljivim bojama, poput vibrantno crvene ili sa kariranim dezenom, metalik varijante, kao i oni modeli ukrašeni različitim 3D detaljima poput nitni, cvetnog veza ili prišivaka po vašem izboru koje naknadno možete da stavite na nju. Vibrantnu boju iskoristite kao akcenat koji će dodati zabavnu notu vašem stajlingu ili razbiti monotoniju odevne kombinacije koja se bazira na jednoj ili dve boje. Animal print je takođe nezaobilazan jer može imati veliki uticaj na vaš celokupni look.

Inspiraciju možete pronaći bukvalno svuda – od street style stajlinga “it” devojaka i poznatih ličnosti do društvenih mreža kao što su Instagram i Pinterest. Mi smo izdvojili naše favorite...

Foto: fashionisers, pinterest

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još