Kako kreirati capsule kolekciju po uzoru na stil Meghan Markle

Vojvotkinja od Saseksa je poznata po svom elegantnom, ženstvenom i modernom stilu koji svekodnevno kopira na hiljade žena širom sveta.

Njen način oblačenja i osećaj za modu je oduvek bio sofisticiran, a sastoji se iz svestranih neutralnih komada, jednostavnih krojeva sa ponekim upadljivim akcentom koji unosi zabavnu notu ili razbija monotoniju. Međutim, kada analiziramo njen stil, možemo primetiti da se u suštini sastoji iz samo nekoliko osnovnih komada koji se kombinuju i zajedno kreiraju savršenu modnu harmoniju.

Da bismo pomogli svim damama koje žele da isprobaju njen stil i osete se makar na trenutak poput prave vojvotkinje, kreirali smo mini vodič koji pokazuje kako da izgradite capsule kolekciju prema Meghaninom stilu. Možemo reći da je univerzalan i svestran, pa ćete lako uspeti da unesete ovakvu promenu u vaš look, ali i da izgledate savršeno u svakom trenutku.

Ova “capsule kolekcija” je idealna za svaku priliku, pa tako komade iz nje možete nositi na posao, poslovni ručak, dejt, večernji izlazak, neki drugi svečani događaj... Uživajte!

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još