Kako unaprediti stajling sa crnim pantalonama

Koji odevni komad je nezaobilan u stajlingu jedne moderne dame?

To mesto zauzima jedan jednostavan i sasvim običan deo odeće – crne pantalone. One su večni klasik koji se slaže uz sve stilove i kombinacije, a posebnim ih čini jednostavnost koja je u današnje vreme vrlo popularna. Danas ćemo vam reći da ostavite po strani košulju kada želite da nosite crne pantalone i isprobate nešto malo drugačije.

Kao i uvek, reći ćemo vam da eksperimentišete, ali sa fokusom na dva detalja: siluete i dezene. Igra sa siluetama može biti zabavna, pogotovo ako uključite asimetrične gornje odevne komade, različitih dužina i boja. Dezeni igraju važnu ulogu, jer je crna nijansa odlična baza za isprobavanje različitih boja i kombinovanje različitih paleta – od neutralnih do vibrantnih. Kaririani, cvetni ili geometrijski, sa crnim pantalonama nikada ne možete da izgledate previše kičasto. Takođe nije loš ni “all-in-black” stajling u kome ćete izgledati mistično i elegantno, ali uvek imajte na umu implementiranje nekog aksesoara ili nakita u nijansi koja će razbiti monotoniju.

Što se tiče dizajna pantalona, trenutno su najpopularnije sa nedovršenim porubom u krop varijanti koje savršeno izgledaju uz stiletto cipelu ili plitke čizmice; zatim duboke uz koje možete nositi kratke džempere i sa širim nogavicama koje su ove sezone dobile veliku popularnost.

U galeriji pogledajte šta smo pripremili za vas...

foto: fashionisers, pinterest

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još