Teksas 'održivi' stajling: H&M predlozi za jesen

Otkako je high street brend H&M predstavio program koji se bavi isključivo kreiranjem odeće od održivih materijala, mogli smo da vidimo nekoliko prelepih teksas kolekcija.

Za novu sezonu nam švedski brend donosi novitete pod jednim nazivom "Close the Loop Denim" u kome su predstavljeni savršeni komadi od teksasa koje ćemo sa zadovoljstvom nositi tokom ove hladnije sezone. Novu capsule kolekciju čine šest odevnih komada, a od istaknutijih su duboke kilote pantalone, pamučne majice i slim-fit farmerke. Kako je nova odeća, kao što smo već rekli, od održivih - recikliranih materijala, sav prihod od kupovine će ići u neprofitnu organizaciju koja pomaže ljudima da očiste svoje mesto u kome žive.   

Stajlinzi koji su prikazani u novom lookbooku će nas kao što smo i očekivali od ovog brenda i te kako inspirisati i zajedno čine jednu casual i udobnu liniju mode u kome će se svaka moderna dama osećati komforno i sveže. Od različitih komada možete praviti različite kombinacije, bilo da je u pitanju poslovni ili svakodnevni stajling u kome se osećate samouvereno. U galeriji pogledajte šta je H&M pripremio za sve nas...

Foto: H&M

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još