Christian Siriano kolekcija venčanica za proleće 2018

Dizajner, koga često nazivaju modernim minimalistom, preneo je svoje viđenje “moderne žene” koja se uvek zabavlja i izgleda zanosno na sanjivu kolekciju od 16 različitih kreacija, u kojoj su dvodelni delovi neverovatno dominantni. Iako kolekcija uglavnom sadrži konvencionalne venčanice, dvodelni delovi ističu taj “moderno minimalistički” koncept.

“Mlade  se stalno vraćaju ovih haljinama iz sezone u sezonu jer moraju da budu klasične i bezvremene na svoj način”, rekao je Siriano. “One žele da se zabave. Primetio sam da dobijaju jedno veče i da žele posebne promene, a njihovi zahtevi su vrlo interesantni.”

Generalno Siriano-va prolećna 2018 kolekcija venčanica sadrži četiri različita i istovremeno karakteristična lajtmotiva. Jedan uključuje zaštitni znak dizajnera – kombinezon. Oni dizajneru daju vizualnu kreativnost, prema kojoj svake godine možemo da očekujemo nešto sasvim novo.

Ostala tri motiva uključuju Sirianove potpuno bele kreacije, što je iznenađujuće za dizajnera koji voli da razbije monotoniju i klasične dizajne, zatim otkrivena ramena i izreze u obliku srca i rasplamsale siluete haljina. Svaki dizajn je finiširan bogatim ukrasima koji privlače pažnju i obaraju sa nogu.

Foto: Christian Siriano

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još