Crvene & čokoladne nijanse u Max Mara zimskoj kolekciji

Max Mara nam predstavlja novu idealnu kombinaciju boja za zimsku sezonu.

Kao što već dobro znate, sa jesenjom i zimskom sezonom dolazi veliki broj novih modnih trendova. Od luksuznih kuća visoke mode, do high street brendova, svuda možemo pronaći izgled koji će odgovarati našem ličnom ukusu i stilu. Iako zimska sezona još uvek nije stigla, brendovi su polako počeli da predstavljaju njihove ideje za savršen stajling.

Tako je Max Mara predstavila novu kolekciju uz koju ćemo i ove zime izgledati moderno i u toku sa trendovima. Ipak, ono što italijanski brend najviše ističe jeste nova kombinacija dve boje – crvene i čokoladno braon. Crvena se generalno smatra bojom jeseni, tako da nju u svakom slučaju ne možemo zaobići, dok je čokoladno braon nijansa u modi nešto novija. Ova smirujuća i elegantna boja će neutralisati vibrantnost crvene i učini svaki stajling izbalansiranim. Bilo da se odlučite za obuću, pantalone ili neki aksesoar u ovoj boji – nećete pogrešiti.

Pogledajte šta je Max Mara pripremila za vas za zimsku sezonu, kao i kako izgledaju ove dve boje kada su zajedno uvrštene u stajling. Sigurno će vam se svideti!

Pročitajte još

Pročitaj još