Glomazne viseće minđuše: nakit koji se ponovo vraća na vrhove trendova

Viseće minđuše, poznatije i kao “chandelier” (“luster”) spadaju u statement nakit koji se vratio u vrhove modnih trendova.

Ove minđuše u stvari nikad nisu ni odlazile iz trendova, a svoje prvo ponovno pojavljivanje u modnom svetu su doživele prošlog proleća. Međutim, na nedavno održanim modnim revijama, dizajneri su ponovo želeli da stave ovakve minđuše u prvi plan – što im je i uspelo, jer su trend prihvatile velike zvezde i trendseteri poput Kate Middleton, vojvotkinje od Kamdridža i Cardi B – rep umetnice sa neponovljivim vibrantnim stilom. One su uspele da postanu jedan od nezaobilaznih aksesoara street mode, tako da više nisu rezervisane samo za elegantne, večernje kombinacije. Praktično ih možete nositi kad god to poželite, jer ne možete da pogrešite.

“Chandelier” minđuše postaju fokus stajlinga koji može akcentovati, unaprediti i osvežiti bilo koju kombinaciju, nezavisno od toga da li ste odabrali farmerke i bluzu ili haljinu luksuznog izgleda i zato se ove sezone preporučuju kao glavni aksesoar koji ćete sigurno obožavati. Inspiracija vas čeka u galeriji!

V.R.

foto: thefashionspot, pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još