Stajling inspiracija: kakvu haljinu odabrati za rustično venčanje

Rustični stil venčanja dobija sve više na popularnosti.

Sve je krenulo od venčanica. Prvo mlade nisu želele da nose tradicionalne siluete kako bi istakle u potpunosti svoj stil, nakon toga je usledila i promena proslavljanja. Od neobičnih ideja, do minimalističkog pristupa organizovanja ovog velikog događaja za svaki budući bračni par, najviše se istakao retro, kantri stil – takozvani rustični.

Kada je reč o ovakvom venčanju, glavni elementi su opuštena i pre svega udobna haljina sa zanimljivim dekorom u vidu cvetova ili čak neke životinje, dosta čipke, ešarpa koja se može nositi preko ramena ili cvetni raif koji krasu frizuru. Takođe treba napomenuti da se jesen smatra idealnom sezonom za ovakva venčanja i da ih u ovom periodu ima najviše jer zlatno i crveno lišće i vreme koje nije previše toplo daju popseban vibe ovakvom događaju.

Danas ćemo se fokusirati na elegantnije modele venčanica koje su idealne za rustično venčanje, a koje će vam dati dosta dobrih ideja ili vam pomoći u donošenju konačne oblike. Pogledajte o kakvim haljinama se radi!

V.R.

foto: pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još