Zvezde već sad nose Pantone boju 2019 godine

Inspirišite se i budite spremni za predstojeće najveće trendove.

Pantone je uveliko otkrio boju 2019. godine: “Living Coral”, koja je opisana kao nijansa inspirisana koralnim grebenima koji pružaju dom diverznom kaleidoskopu boja. U suštini, boja je se osvrće na važnost koralnih grebena u našoj životnoj sredini.

Zvezdama se očigledno svidela jer su već sad počele da je nose: Gigi Hadi je na ulicama Njujorka viđena u kombinaciji sačinjenoj kompletno od ove nijanse (plus senku), dok su Amy Adams i Jennifer Lopez ovu boju nosile na crvenom tepihu u vidu elegantnih haljina, s tim što je J.Lo odlučila da u potpunosti iskoristi trend kao i Gigi, pa je haljina ukombinovala sa kaputom, salonkama i naočarima za sunce u istoj boji. Takođe smo mogli da vidimo “Living Coral” trend kroz predstavljene prolećne 2018 kolekcije u mnogim brendovima, a među kojima su i Prada, Altuzarra, Marc Jacobs i Brandon Maxwell.

Ovaj već sad popularni trend možete upotrebiti kao Gigi Hadid i nositi ga “od glave do pete”, dok one dame sa suptilnijim stilom mogu odabrati naočare za sunce ili statement nakit za finiširanje i akcentovanje stila. Treba napomenuti da se ova nijansa ne mora nositi samo u vidu odeće i aksesoara, već i kao šminka, što je pokazala i Emily Blunt koja je na londonskoj premijeri “Mary Poppins Returns” filma izgledala sjajno u kraljevsko plavoj Schiaparelli haljini sa kontrastnim koralno-pink makeup-om na usnama i očima.

V.R.

foto: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još