Harper's Bazaar Srbija

Bella Hadid je zvezda nove Michael Kors Holiday kampanje

Supermodel i dizajner u novom videu dele svoja razmišljanja o tome šta je potrebno da biste postali zvezda.

Bella Hadid ponovo privlači svu našu pažnju u novoj prazničnoj reklamnoj kampanji Michael Kors, koja sadrži video koji je režirao nagrađivani filmski autor Shruti Ganguly. Fotografije je uradio Terry Tsiolis i one prikazuju na najbolji način optimizam i glamuroznu stranu brenda.

Za Bellu, koja je ambasador Michael Kors od 2018. godine saradnja sa američkom kućom poznata je teritorija. Ova 24-godišnjakinja dugo je bila muza američke kuće, a takođe je mnogo puta šetala modnom pistom brenda tokom njujorške Nedelje mode.

U društvu modela Mayowa Nicholas i Salomon Diaz, supermodel se fokusira na pitanje “Šta karakteriše zvezdu?“ koje je glavnim likovima videa postavio sam Michael Kors.

Kampanja će biti pokrenuta posebnom digitalnom aktivacijom pod nazivom “MK Edited By…”.  Prvi video “MK Edited by Bella” prikazuje njenu haljinu za zabavu, metalik potpetice savršene za bilo koju prazničnu priliku i dve glamurozne torbe.

Kampanja „MK Edited by Bella“ biće lansirana 3. decembra u Njujorku, nakon čega će uslediti lansiranje u većim gradovima širom sveta, uključujući Milano, Tokio i Šangaj.

Najnovije