BOSS predstavio novu kolekciju za prolećnu sezonu

Za prolećnu i letnju sezonu, BOSS Woman je pripremio kolekciju bogatu upadljivim bojama, nautičkim prugama i kolor-blok varijantama. Posebnu pažnju su dobile vibrantne nijanse žute, narandžaste i roze, koje dominiraju kroz celu novu kolekciju. BOSS žena će ovog proleća u svakoj situaciji izgledati elegantno i sofisticirano, sa atraktivnom notom upravo ovih boja.

Predstavljajući elemente zabave, akcenti vibrantnih boja unose život jaknama, mantilima i kaputima, ali i pletenim komadima. Haljine čine poseban deo ženske prolećne kolekcije.

Omiljeni lepršavi letnji komadi, haljine, kreirane su od prelepih laganih materijala, čiju površinu krase dezeni inspirisani nautičkom temom, suptilne pruge i vibrantne kolor-blok kombinacije.

Što se tiče aksesoara, predstavljene su papuče, sandale sa kaiševima i dve verzije torbi. Jednostavna tote torba dolazi u dve boje, žutoj i narandžastoj, i savršeno će se uklopiti uz svaki odevni komad nove Boss kolekcije, dok je druga manja torba u narandžastoj nijansi i sa sofisticiranim detaljima u vidu ručno pletene kože.

Ovog proleća i leta je Boss dama elegantna, sofisticirana i uvek u centru pažnje.

foto: Boss

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još