Bottega Veneta prolećna kolekcija donosi dva sjajna noviteta

Iako je modna kuća odlučila da neprimetno predstavi kompletnu prolećnu kampanju, kolekcija je privukla dosta pažnje. Vođena od strane novog kreativnog direktora Daniela Leea, italijanska modna kuća je spremna za ulazak u uzbudljivu eru u kojoj je značenje luksuza u potpunosti redefinisano.

Pred debitovanje na milanskoj nedelji mode, dizajner je predstavio i dve potpuno nove torbe: “Pouch” i maxi “Cabat”. Pouch je dostupna u nekoliko verzija: od teleće kože, kombinacije četiri različite kože i teleće prevrnute kože isprepletene u prepoznatljivom “Intercciato” stilu po kome je modna kuća poznata. Minimalistička torba takođe ima i predimenzioniranu i mini verziju (Pouch 20) i dolazi nam u crnoj, krem beloj i braon, ali i upadljivijim nijansama poput vibrantno crvene i zelene.

Drzga torba, “Cabat”, je reinterpretirana verzija prepoznatljivog dizajna u maxi veličini, koja takođe ima i svoju mini verziju sjajnu za svaki dan. Dostupna je u nekoliko različitih boja, ali i od mekane krokodilske kože i mat teleće u neutralnim nijansama.

Nova kolekcija će debitovati na milanskoj nedelji mode 22. februara, a do tada pogledajte kako prolećna kolekcija izgleda i rezervišite svoju novu omiljenu torbu!

V.R.

foto: Bottega Veneta

Pročitajte još

Pročitaj još